Asigurari

asigurari

Reduceti costul primei de asigurare

In general, oamenii platesc mai mult pentru mai putin. Din fericire, pentru dumneavoastra exista Beeficient. In fiecare zi cautam cele mai
bune oferte de asigurare si ti le oferim spre comparare.
Lasati expertii Beeficient sa va prezinte cele mai bune optiuni, care sa acopere cat mai multe evenimente, iar costul primei de asigurare sa fie cat mai mic.
Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati GRATUIT la numarul de telefon 0756 236 184, sau sa completati formularul alaturat.

Piata asigurarilor din Romania

Piata asigurarilor este impartita in brokeri de asigurari specializati in diferite domenii de activitate; unii lucreaza in mod special in domeniul asigurarilor imobiliare, altii se ocupa de asigurari de sanatate, altii de asigurari de viata, altii de asigurari auto.
Beeficient va permite sa comparati costul primelor de asigurare de la cele mai mari companii de asigurare reasigurare din Romania. Dacă doriţi să va reinoiti (renegociati) polita actuala sunaţi-ne pentru a obtine cea mai buna oferta care sa intruneasca toate cerintele dumneavoastra.

Ce castig eu

Cand colaborezi cu o anumita companie de asigurari, agentul ei va va prezenta oferta companiei pe care o reprezinta, accentuand (firesc, pentru ca vrea sa isi vanda marfa) toate avantajele ofertei sale si minimizand sau pur si simplu ascunzand dezavantajele prezente. Lucrurile se schimba complet atunci cand lucrezi cu Beeficient, pentru ca noi nu incercam sa-ti vindem o singura optiune, ci iti prezentam o multitudine de oferte, de unde veti putea alege pachetul care vi se va potrivi.
Beeficient va ofera acest serviciu pentru ca in majoritatea cazurilor o sa economisiti si o sa apreciati faptul ca v-am prezentat mai multe oferte, v-am aratat care sunt aspectele pozitive cat si cele negative si astfel ati luat o decizie in deplina cunostinta de cauza. Deci, tot ce mai ramane de facut, este sa ne contactati GRATUIT la numarul de telefon 0756 236 184 sau sa completati formularul alaturat

Informatii personale
Nume:
Firma:
Telefon:
Email:
--------------------------------------------------------------------------
Furnizorul actual
Nume furnizor: